Lakáshitel

A lakáshitel egy kifejezetten építkezésre vagy régi- és új lakás vásárlására kialakított kölcsönkonstrukció, melyet ebből kifolyólag a magasabb összegek, a hosszú, akár 20-30 éves futamidők, valamint a szigorú feltételek jellemeznek. Minden esetben kötelező az igényléshez a szerződő felek részéről a biztos munkahely mellett a tetemesebb önerő felvonultatása is, ellenkező esetben a pénzintézet visszautasíthatja a kért pénzösszeg megítélését. A végösszeg kalkulálásában rengeteg tényező szerepet játszik, így az ingatlan – mint fedezet – mellett többek között még az igénylők keresete is!

Egy lakáskölcsön mindig hosszútávú elköteleződés, vagyis a bankok ajánlatai között megtalálható legapróbb eltérések is rengeteget számíthatnak a döntéskor, tehát érdemes alaposan megismerkedni a kapcsolódó feltételekkel. Ha túl bonyolult eligazodni a rengeteg ajánlat között, mi segítünk.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.